Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Back again... and tired

Ξανά εδώ στην παλιά μας γειτονιά. Αυτό το blog έχει καταλήξει να είναι το πατρικό μου. Πάντα όταν δεν πάει κάτι και τόσο καλά θα γυρνώ εδώ. Να το μοιράζομαι. Έτσι και σήμερα. Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν και οι πιο εύκολες μπορώ να πω. Κάτι η σχολή κάτι το Πάσχα κάτι η γιορτή που πλησιάζει κάτι το καλοκαίρι που στον δρόμο είναι και όλο δεν έρχεται...
Κάτι εν τέλει που μου φταίνε όλα. Και όταν λέω όλα το εννοώ. Μαύρη κατάμαυρη η ψυχολογία μου και τίποτα δεν μου αρέσει. Φοβάμαι να ανοίξω το στόμα μου να μιλήσω γιατί είμαι σίγουρη ότι θα ακουστεί μόνο γκρίνια και νιαρ νιαρ νιαρ.
Το εξάμηνο αργεί ακόμα πολύ να τελειώσει και σίγουρα δεν θα έχει το φινάλε που θα ήθελα. Η σχολή πήρε την κατηφόρα απότομα. Φίλοι και γνωστοί κάπου εξαφανίστηκαν και αν δεν τους αναζητήσω δεν θα βρεθούν, so what is wrong again??? Plus από τις πολλές ταινίες-σειρές που παίζουν επί μονίμου βάσης πλέον στον υπολογιστή πετάω όλη την ώρα Αγγλικές εκφράσεις. Όταν θα αρχίσω να σκέφτομαι και στα Αγγλικά τότε θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα.

Θέλω απλά να κλείσω τα μάτια μου και να έρθει ο Οκτώβρης... να έχουν φύγει μαθήματα και μετακομίσεις και επιτέλους να ηρεμήσω. Και τα κλείνω συνέχεια αλλά τίποτα δεν συμβαίνει. Τι σκατά;;;; Μας τελείωσε πάλι η αστερόσκονη;;;; Και την είχα γράψει στην λίστα για το super. 

2 σχόλια:

  1. Το blogging νομίζω πως είναι τελικά, καλή μέθοδος ψυχανάλυσης!!!
    Ας το αντιμετωπίζεις ως το πατρικό σου!!! So what???!!!
    Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να έρθει ο Οκτώβρης (και πίστεψέ με, πολύ θα το ήθελα!), αλλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να γεμίσεις -έτσι, στα ξαφνικά- ενέργεια και να απομακρυνθεί η κατάμαυρη ψυχολογία!!!
    Φιλάκια, κοριτσάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρασα να σου ευχηθώ καλό καλοκαίρι και με την ευκαιρία να σου πω οτι,έχω διαγωνισμό με δώρο εκπτωτικά κουπόνια και γυαλιά ηλίου ή οράσεως!Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ
    http://handmade-by-spyridoula.blogspot.gr/2013/06/firmoo-glasses-giveaway-international.html
    Ελπίζω να είσαι καλύτερα και να περνάς τέλεια!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή