Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μαρτυρικά!!!

    Χαίρεται!!!! Μίας και το τελευταίο post άγγιξε τα όρια της κατάθλιψης είπα να το γυρίσω στο λίγο πιο χαρούμενο! Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να σας δείξω τα μαρτυρικά που έφτιαξα για την βάπτιση!!!! Φυσικά έφαγα ατελείωτες ώρες να κοιτάζω καταλόγους με μαρτυρικά και κανένα δεν ήταν τόσο ξεχωριστό (είπαμε ότι έχω και ένα ψώνιο) όσο θα το ήθελα. Έτσι πήρα την απόφαση να τα φτιάξω με τα χεράκια μου. Πήρα πολυμερικό πηλό και ξεκίνησα να βρω σχέδιο. Θυμήθηκα ότι στην δική μου βάπτιση (ήμουν και 4 χρονών παιδί) είχα μαρτυρικά από αντίστοιχο υλικό και έτσι έκλεψα μετά χαράς το σχέδιο.
Και ιδού...

  
 Αρχικά λόγω του ότι δεν είχαμε επιλέξει βαπτιστικά ρουχαλάκια σκεφτικά να κινηθώ στους κλασσικούς αγορίστικους τόνους, πράσινο και τυρκουάζ.
   Όταν όμως έγινε και η επιλογή των ρούχων αλλάξανε τα γούστα μας, πήγαμε στο ωραίο λιλά


   Αφού τελείωσα με τα "απλά" των καλεσμένων σειρά είχαν των νονών (εμένα και του αδερφού μου) και των γονιών. Δεν μπορούσα να αποφασίσω τι σχέδιο να κάνω και έτσι αποφάσισα ότι δεν χρειάζεται να είναι "σετάκι". Ας βάλει ο καθένας όποιο του αρέσει λοιπόν!


 Φυσικά έχω ήδη επιλέξει ποιο από όλα θα βάλω εγώ!!!!


    Αυτά μέχρι τώρα!!! Έχουμε αρκετές μέρες όποτε μπορεί να υπάρξουν και καινούρια σχέδια. Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη! 

7 σχόλια:

  1. Εχεις κάνει υπέροχη δουλειά στα μαρτυρικά!
    Καλώς σε βρήκα! Ευχαριστώ για την επίσκεψη στο μπλογκ μου! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ! Ήταν η πρώτη απόπειρα και νομίζω ότι πήγε καλά.
    Καλή εβδομάδααα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα!! πολυ όμορφα και πρωτότυπα!!
    Να μαντέψω πιο θα βάλεις εσυ!!! Τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι ταλέντο είσαι εσύ μάνα μου!?!?!?!?Πολύ συγχαρητήρια για τις αηδίες...ε..συγγνώμη...αριστουργήματα που ήφτιαξες!! Και εις ανώτερα!(δηλαδή και στα μαρτυρικά των βαφτισίων του δικού μου παιδιού).Σ αγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεε πουλάκι μου!!!
    αμα δεν μοιάζαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή