Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Νέα Μέρα! Νέος Μέλος!

Καλημέρα!!!!
Μια νέα μέρα έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ ώρα. Βεβαία από το πρωί που έχω σηκωθεί κάνω άσκοπες βόλτες μαζί και με προσευχές για να κάνει τις ανάγκες της έξω από το σπίτι η κουταβίνα μου. Α... ναι! Ξέχασα να σας πω! Οι προσευχές για έναν Μεγάλο Δανό μάλλον εισακούστηκαν στα αυτιά του Γ. (ή απλά βαρέθηκε να με ακούει να μιλάω συνέχεια για αυτή την ράτσα -ναι Ε. το ξέρω ότι και εσύ είχες βαρεθεί και σε ευχαριστώ πολύ που είσαι ακόμα φίλη μου) και αποφάσισε για δώρο εορτής να μου πάρει μία πολύ όμορφη κουταβίνα (δεν της έχω βγάλει ακόμα όνομα). 
Βέβαια από την στιγμή που έχουμε έρθει σπίτι κάνει τις ανάγκες της όπου βρει και σε μεγάλες ποσότητες. Ποτέ δεν είχα πιστέψει ότι ένα τόσο μικρό πλάσμα θα μπορούσε να βγάλει τέτοιες ποσότητες.

Κατά τα άλλα βέβαια είναι πάρα πολύ ήσυχη και όμορφη. Αυτή την στιγμή κοιμάται νωχελικά πάνω στις μαξιλάρες της καθώς εγώ δεν της δίνω καμία σημασία γιατί της άρεσε πολύ ο καναπές και είπε να τον δοκιμάσει για να δει αν είναι βολικός. Φωτογραφίες θα σας δείξω σε άλλο post δίοτι το αγαπημένο μου word με καλεί να του γράψω για το Βερκμπουντ.

Υ.Γ. Δεχόμαστε προτάσεις για όνομα!!! 

6 σχόλια:

  1. μεγια τη κουταβίνα! :)

    να σου πω και το κουταβινα μου αρεσει σαν ονομα! εχει φαση! χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είναι λίγο αντιφατικό με το μέγεθος που θα έχει σε 2 μήνες διαφορετικά θα ήταν τέλειο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα θα γινει κουταβαρα δηλαδη ε? χεχε

    εχω μια γνωστη που ειχε παλια ενα τεραστιο σκυλο και ψηλο και χοντρο και το ελεγε μπεμπα! χαχαχαχα

    αλλα ηταν μπεμπα στο χαρακτηρα γιατι ηταν πολυ χαδιαρα! :)

    τη χρωμα ειναι η κουταβινα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γκρίζα με μαύρα μπαλώματα. Σαν αυτό που έχω βάλλει φώτο στο πρώτο μου post αλλά εκεί που έχει λευκό η δική μου είναι γκρίζα. Είναι μια κούκλα!!!!!
    Το τραγούδι πολύ όμορφο!!! Το έχω βάλλει και χορεύω μόνη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δε τη λες Μπάμπη?(δεν το πιστευω ότι θα έχουμε κ άλλο μέλος στο σπιτικό μας!!!Γ. σε ευχαριστούμε τόσο!κυρίως γιατί μου τα έκανε ούμπαλα και ποιος την αντεχε αν δεν ηταν μεγάλος Δανός το δώρο)Καλώς να έρθεις μικρούλα μου!(στη σκυλίτσα πάει αυτό)Μικρό μου καρυδότσουφλο θα βρούμε το πιο ωραίο όνομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή