Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Χάδια

...χάδια παντού χάδια! Όλη μέρα χάδια!!!! Και τη μέρα;;;; Μέρα γιορτής και χαράς. Πολλοί γιορτάζουν σήμερα και έχουν τις ευχές μου, αλλά κυρίες και κύριοι γιορτάζω και εγώ! Άρα τι χαρά τι χαρά σκίζει η βάρκα τα νερά. Δεν λέω μια χαρά (σαν πολύ χαρά δεν έχει πέσει;) κεφάτη ξύπνησα στις 7.20 γιατί η μικρή μου κουταβίνα (ακόμα δεν της βρήκα όνομα) ήθελε να κάνει τις ανάγκες τις, αλλά ως συνήθως με πιάνουν και τα ψυχολογικά μου τέτοιες μέρες. Ξέρετε ποιος θα με θυμηθεί και ποιος όχι και άλλα τέτοια κουλά. Φέτος το περνάω πολύ ελαφρά το όλο στάδιο γιατί έχω ένα μικρό πλάσμα να κοιμάται πάνω μου αυτή την στιγμή (ήταν η μόνη λύση για να μπορέσω να κάτσω να γράψω) και να αποζητά τα χάδια μου.
Εγώ της τα δίνω απλόχερα και εκείνη τεντώνεται με ευχαρίστηση. Και έτσι απλά θα κυλούν οι μέρες μας από εδώ και πέρα. Αυτή θα μεγαλώνει και θα γίνεται θεριό ανήμερο και θα θέλει συνέχεια να είναι στα πόδια μου αλλά μάλλον δεν θα την αντέχουν γιατί θα είναι και 50 κιλά ζωντανό (ένας άνθρωπος δηλαδή).  Βέβαια ας είναι καλά, γερή και δυνατή και όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Έχει αρχίσει και με συνιθήζει κιόλας καθώς έχουμε φτάσει στο σημείο να μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο και να με ακολουθεί και μέσα στο ντουζ. Βέβαια με το που είδε το νερό οπισθοχώρησε κ περίμενε καρτερικά να βγω για να παίξουμε, παίζοντας πάνω στο χαλάκι του μπάνιου. Η μεγάλη της αγάπη πάντως πρέπει να είναι το φαΐ. Μην σε δει να τρως τρέχει κατά πάνω σου και προσπαθεί να φτάσει αυτό που κρατάς στα χέρια σου για να το φάει φυσικά. Μέχρι και νερό να πίνεις εκείνη θα σε κοιτάζει.
Είναι αξιαγάπητη και πιστεύω ότι είχα να κάνω τέτοια χαρά με δώρο πάρα πολλά χρόνια (κάπου στα 122). Ξέχασα να σας αναφέρω ότι σήμερα δοκίμασε και την πρώτη της παντόφλα καθώς την βρήκε πολύ μαλακή και αφράτη για τα πονεμένα της δοντάκια. Μέχρι το τέλους του χρόνου θα πάρουμε πολλά καινούρια ζευγάρια.

Υ.Γ. Ακόμα ψάχνουμε για όνομα καθώς το Μπάμπης που μας πρότεινε η φίλης μας δεν μας ταιριάζει.

6 σχόλια:

  1. χρονια πολλα! πολυχρωνη! οτι επιθυμεις να εχεις στη ζωη σου!

    αχ δε μπορω... αυτο το κουταβινα πολυ μου αρεσει!!! αλλα αφου θα γινει μεγαλοσωμη δε θα της παει αργοτερα...

    να τη πεις ΖΗΝΑ τοτε απο τη ταινια με τη πολεμιστρια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω!!!! Θα το σκεφτω για το Ζηνα αν και δεν την πολυσυμπαθουσα... Μήπως τελικά να την πω Βίνα; Από το κουταβινα φυσικα;;; Θέλει σκέψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βίνα?? μπα.... περιεργο ακουγεται.... δεν ειναι ευηχο.

    ονοματα για θηλυκους σκυλους ξερω τα παρακατω που ειναι και πιο συχνα ομως.

    λιζα
    σπιθα
    ηρα


    αλλα ισως θα πρεπι να βρεις καποιο πιο πρωτοτυπο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια σου πολλά και καλά!
    Πολλές ευχές από καρδιάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xronia s pollaaaaaaaaa kai kalaaaaaaaa(etsw kai me kapoies meres kathusterhsh...xexe)!!Thelw na s pw pws diabasa ola ta posts sou kai m aresei poluuuuu o tropos pou grafeis...mprabo sou!!Eidika se mia dhmosieush sughnithika kiolas....kai as mhn se gnwrizw proswpika,fainetaii pws auta pou grafeis einai apo kardias kai m aresei auto stous anthrwpous!!Sunexise etsi!!!

    Kalh s nuxtaaaaaaaaaa

    Kai s euxaristw polu gia to sxolio sou sto blogaki mou!!!

    Filiaaaaaa

    Kalh s nu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ και για τις ευχές αλλά και για τα καλά σου λόγια!!!!!

    Μου άρεσε πολύ το post σου!!!

    Καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή