Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Help!!!!!

Διαβάζω αλλά με τσάντισε η μητέρα στο τηλέφωνο και είπα να τα γράψω για να δω ποιος τελικά έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.
Φτάνει σιγά σιγά η μέρα όπου θα ξαναγυρίσω στα πάτρια εδάφη για καλοκαίρι. Μιας και θα λείπω ένα δίμηνο από το ωραίο νησί που μένω είπα να φορτώσω στο καράβι και το ποδήλατο για να έχω και ένα μεταφορικό να πηγαίνω για μπάνιο.
Σαφώς μαζί με το ποδήλατο θα φορτώσω και την βαλίτσα-μπαούλο που έχω κάθε φορά. Πολλά τα πράγματα για ένα πορτ μπαγκάζ όσο μεγάλο και αν είναι. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ο φίλτατος Γ. διαθέτει φορτηγάκι με καρότσα, όποτε τι καλύτερο από το να έρθει να με πάρει και να τα φορτώσουμε όλα πίσω και να μην μας νοιάζει τίποτα. Του το πρότεινα και συμφώνησε άρα το μόνο που έμενε ήταν να δούμε τι θα κάνουμε μετά την άφιξη μου.
Χαρούμενοι σχεδιάζουμε το πρόγραμμα όπου πέφτει τηλέφωνο από την μάνα που μου λέει ότι το Σάββατο θα έρθει να με πάρει και θα πάμε στην κουμπάρα. Βγαλμένο προγραμματάκι χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν. Της λέω και εγώ το δικό  μου πρόγραμμα και ακούστηκε η ατάκα "Βγάζεις πρόγραμμα χωρίς τον ξενοδόχο" (?!?!?!?!?!?) Ποιος;; Τι;;;; Ποιος είναι ο ξενοδόχος;; (Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι τις περισσότερες φορές δεν έρχεται να με πάρει και ούτε με πηγαίνει στο λιμάνι λόγω οικονομίας κ.λ.π. και τραβιέμαι με συγκοινωνίες χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα.)  Εγώ φταίω που δεν σε έβαλα ντε και καλά να βγάλεις όλα τα πίσω καθίσματα για να έρθεις να με πάρεις σκέφτομαι φωναχτά. Ακούγεται 2η ατάκα "Εσύ τα κάνεις όπως σε συμφέρουν! Μία έτσι μία γιουβέτσι;;; Πέρσι το Σεπτέμβρη πως είχε χωρέσει το ποδήλατο;;; Και αν είναι να έρθει να σε πάρει ο Γ. να πας να μείνεις και σπίτι του όλο το καλοκαίρι." Και μου έρχεται η απάντηση "Κανένα πρόβλημα!" αλλά σκέφτομαι τα χρόνια της και δεν την λέω καθώς θα ακολουθούσε καβγάς μεγάλος. Έπεσαν μούτρα και ακούστηκε ένα νευριασμένο "Γεια" από μέρους της και μου το έκλεισε στα μούτρα.
Και ρωτώ εγώ τώρα. Τι να κάνω με την περίπτωση της;;;; Δηλαδή εγώ έχω άδικο σε όλα αυτό πάλι;;; Και πες ότι έχω για πόσο θα αντέξω να βάλλομαι από 2 στρατόπεδα (Γ. και μητέρα) ;;;;
Το ξέρω Μαμά ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου αλλά χώνεψε το ότι το κοριτσάκι σου είναι ερωτευμένο με ένα αγοράκι και προσπαθεί να το ζήσει και εσύ δεν την αφήνεις. Επίσης Μητέρα χώνεψε ότι τους 9 από τους 12 μήνες ζω μόνη μου σε ένα ξερό νησί εδώ και 5 χρόνια και δεν ξέρεις ούτε τι κάνω ούτε και τι έχει συμβεί στην ζωή μου. Θα ήθελες να ξέρεις αλλά αν κάθε φορά που πάω να σου πω κάτι ξεκινάς την γκρίνια, τότε συγγνώμη αλλά έτσι δεν θα μάθεις ποτέ. Ξέρω επίσης ότι επειδή λείπω τους 9 μήνες θέλεις να με βλέπεις και λίγο για να με χαρείς. Αλλά το ίδιο θέλει και ο Γ. και το ίδιο θέλω και εγώ για όλους σας. Τι κρίμα όμως που δεν μπορώ να γίνω 1000 κομμάτια για να τα καταφέρω όλα;

Οπότε help, I need somebody heeeeeelp. Πείτε μου την γνώμη σας γιατί εγώ εδώ και ένα χρόνο άκρη δεν έχω βγάλει και σε κάθε διακοπές γίνονται ομηρικοί καβγάδες. 

2 σχόλια:

  1. Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως το δίκιο είναι με το μέρος σου!
    Δεν σου το λέω να σου κάνω την "καλή"...
    Πιστεύω ακράδαντα στην ανεξαρτησία των παιδιών.. στο πέταγμα τους..

    Δεν ανακατεύομαι.. έχω δώσει όρκο!

    Οσα με ενοχλούσαν δεν θέλω να επαναλάβω στα παιδιά μου.

    Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμμμ δυσκολη κατασταση.

    κανε το σωστο! εσυ ξερεις πιο ειναι!

    ρωτα τη καρδιά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή