Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Υπογλυκαιμία και ένα παλτό

Κυριακή απόγευμα και ήδη έχω σαβουρώσει μια φέτα του τοστ με μέλι και σκέφτομαι να φάω και το σιμιγδαλένιο χαλβά που υπάρχει στην κουζίνα. Πήρα την απόφαση να κόψω την σοκολάτα σε καθημερινή βάση και έχει γυρίσει ο νους μου σε ότι έχει κανέλα. Τι λουκουμάδες, τι χαλβάδες, τι κανταΐφια, τι μπακλαβάδες...
Τα σκέφτομαι τώρα και μου τρέχουν τα σάλια. Ακόμα και με ένα ταπεινό κέικ πορτοκαλιού συμβιβάζομαι. Δώστε κάτι καλέ γιατί θα λιποθυμήσω!

Αλλαγή θέματος λοιπόν γιατί διαφορετικά θα κάνω ντου στο κοντινότερο ζαχαροπλαστείο κ θα το αδειάσω. Πήγαμε που λες την Παρασκευή με την Ε. βόλτα στην αγορά και συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ λίγα ρούχα και κυρίως ρούχα που φοράω. Γιατί τι να το κάνω το πουλοβεράκι που είχα πάρει τότε που η μόδα ήθελε τις μπλούζες να είναι κάπου λίγο πιο κάτω από τον αφαλό. Ε;ε;ε;ε;ε; Και πες ότι αυτό το αφήνω. Είδα όμως ένα παλτό ασ' τα να πάνε!!!! Γκρι με ροζ και με κουμπιά σε στυλ Μοντγκόμερι. Το λάτρεψα. Τώρα μην μου πεις ότι έχεις παλτό. Ναι το ξέρω ότι έχω αλλά είναι μαύρο και άραχνο. Και οκ όταν το είχα κληρονομήσει είχα πει πάλι καλά που είναι μαύρο γιατί συνδυάζεται με όλα. Αλλά εγώ μαύρο; Μα μαύρο; Που το βλέπω ώρες ώρες στον καθρέπτη και με πιάνει υστερία. Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα πει ότι δεν έχω αγαπημένο χρώμα αλλά το μαύρο το θεωρώ μισητό για ρούχα. Για μένα πάντα. Τα μαύρα ρούχα στην ντουλάπα μου είναι βαριά 5. Έχω αρνηθεί να φορέσω μαύρα και σε καταστάσεις πένθους. Για λυπητερές περιπτώσεις έχω ένα σύνολο που δεν το φοράω σε καμία άλλη περίσταση. Τέσπα, όλα αυτά τα έγραψα για να σας πω ότι δεν θα το πάρω καθώς είπα να πληρώσω τους λογαριασμούς. Μακάρι βέβαια να το ξαναβρώ λίγο πριν τελειώσουν οι εκπτώσεις μήπως και τότε το πάρω. 

8 σχόλια:

  1. Να πας να το πάρεις! Μια ζωή την έχουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πας στην σοκολάτα καλύτερα... πιο υγειηνη μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ,ειναι πανεμορφο το παλτο! κι εγω βρισκομαι σε παρομοια κατασταση και σε καταλαβαινω!
    σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σχολια στα μπλογκ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο παλτουδάκι!Το τελευταίο καιρό βρίσκομαι στην ίδια φάση:θ έ λ ω ρούχα, αλλά δεν τα αποκτώ ποτέ-ένεκα η κρίσις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχεις πέσει κι εσύ στα " βαρια ναρκωτικά " ε χεχε!
    καλη βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ να πεσω να πεθανω οταν μπαινουν διλημματα λογαριασμοί η ρουχα υποχρεωσεις η απολαυσεις ... τρελαινομαι! θελω να κλαιω και να καπνιζω! να καπνιζω και να κλαιω! σαν τα σηριαλ του παπακαλιατη να πας να το παρεις ! γιατι εγω δεν τα πηρα τα παπουτσια για να πληρωσω τα κοινοχρηστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ πάλι αν έρθεις έχω την ντουλάπα του Ζορρό. Πάντα μου άρεσαν τα μαύρα, και μετά τα γκρίζα. Τώρα τα τελευταία χρόνια με το μωρό έχω βάλει χρώμα στην ζωή μου.
    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τρέλανες με τα γλυκάκια σου και εγώ σήμερα την τσάκισα την νουτέλα... φταίει το κρύο που προσπαθεί να μπεί στην καρδιά μου αλλά αντιστέκομαι σθεναρά... Το παλτουδάκι πάλι είναι σκέτη γλύκα πάρτο πάρτο. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή