Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Πονεμένο Γόνατο

Έξω φυσάει και βρέχει ανά διαστήματα και εδώ μέσα είναι σκατά. Το παλτό δεν το πήρα και όπως με βλέπω με τα οικονομικά δεν πρόκειται να το πάρω, αλλά πάντα θα έχουμε την ελπίδα. Χαίρομαι όμως που δεν είμαι η μόνη στην γη που σκέφτεται να ψωνίσει ρούχα ενώ οι λογαριασμοί τρέχουν. Άμα καταφέρω να το πάρω θα το βγάλω σε έκτακτο ανακοινωθέν. Ξανακύλησα στην σοκολάτα με μία derby υγείας και ένα σοκοφρετάκι υγείας σήμερα.



Θα γκρινιάξω λοιπόν. Ψυχολογία σκατά εξ' αιτίας ενός καβγά, που δεν είναι η ώρα να τον αναλύσουμε, και με ένα πονεμένο γόνατο. Δεν ξέρω τι σκατά έχει πάθει και πονάει αλλά τρέμω μήπως είναι ο αγαπημένος μας μηνίσκος. Όχι δεν έχω χτυπήσει απ' όσο θυμάμαι κάπου, αλλά για ποιον άλλο λόγο να σε πονάει το γόνατο; Σκέφτομαι να επισκεφτώ το νοσοκομείο αλλά μόνη μου δεν πάω. Θα περιμένω να γυρίσει η μαμά Ε. να με πάει κ να μου κρατάει το χέρι. Αυτό μου έλειπε τώρα δλδ. Να αισθάνομαι γριά και να μην μπορώ να βολευτώ (δεν μιλάμε για να περπατήσω) πουθενά. Έχω κοιμηθεί και χάλια εξ' αιτίας κ ενός τρελού στομαχόπονου. Ερείπιο έχω γίνει πια.

Αυτά είχα να πω. Πάω να ξαπλώσω τώρα με το πόδι ψηλά για να μην το επιβαρύνω. Χαιρετώ.


5 σχόλια:

  1. Ξανακύλισμα στη σοκολάτα με υγείας; Πάμε, αγάπη μου, να σου πάρω ένα death by chocolate να δεις τι πα' να πει ξανακυλάω στη σοκολάτα!

    Περαστικά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν κάθεσαι στον υπολογιστή ποτέ σταυροπόδι!
    Περαστικούλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το γονατακι μπορει να ποναει για πολλους λόγους.Απο το σταυροποδι στον υπολογιστη όπως είπε και η Λιακάδα, μέχρι κι επειδή κοιμήθηκες κάπως στραβα..Μην ανησυχεις καθόλου.Για την σοκολατα θα σου πω, ότι κι εγώ κύλισα.Ενώ τα είχα πάει τόσο καλά σήμερα και δεν είχα πάρει, πήγα σουπερμάρκετ και πήρα 4. Σοκολατες.Έφαγα μια Μαρς και μια διπλή Κίντερ για την ώρα.Αληλούια. Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περαστικούλια! ευτυχώς που δεν παίζει σοκολατα στο σπιτι τώρα αλλιώς θα σου έριχνα το φταίξιμο. :P

    καλό βράδυ κορίτσι..και σκέψου οτι εκτός απο τους πολλούς λόγους που έχεις να νιώθεις πεσμένη έχεις άλλους τόσους για να είσαι ανεβασμένη και αισιόδοξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μισή twix είμαι σήμερα. να τραγουδήσουμε μαζί το Υποφέρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;
    περαστικά για το γόνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή