Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μανά σταμάτα να βάζεις φωτογραφίες στο fb!

Χαίρεται και πάλι! Κάποτε είχα αναρωτηθεί για το fb και την αθωότητα. Τώρα ήρθε η σειρά μίας άλλης κατηγορίας. 50χρονες ανακαλύπτουν το fb! Παιδιά τι σκατά γίνεται;;;;; Χαζεύω με τον γνωστό βαριεστημένο μου στυλ και πέφτω σε προφίλ μάνας όπου θα μπορούσες να πιστέψεις ότι είναι 20χρονη με την περιγραφή της φίλτατης Γαμάει και Δέρνει.
Βγάζει φωτογραφίες στο τζάκι του τουρκομπαρό σπιτιού της με την τακούνα και το νύχι (1,5cm) το θαλασσί. Δεν μιλάμε για βάψιμο... Γάμος πρέσβη και άνω! Α... ξέχασα και να σας πω το καλύτερο! Φοράμε και γαλάζιους φακούς επαφής! Δεν ξέρω με τι να πρωτογελάσω ή να πρωτοκλάψω! Από που να το πιάσω; Εντάξει miss μακάρι στα 50 μου και μετά από 2 γέννες να έχω το σώμα σου (αν και με τις σοκολάτες με βλέπω να γίνομαι μία βαρέλα), αλλά σκέψου και αυτές τις καημένες τις κόρες σου. Μα τι λέω η ξεμυαλισμένη, και αυτές το ίδιο είναι για να μην πω και χειρότερα. Ωραία σκέψου απλά ότι μπορεί να τυπωθούν οι φωτογραφίες από τις διακοπές σου με σουφρωμένα χείλη για να τρώνε τα άτακτα παιδάκια το φαΐ τους.
Αχ...και βαχ...! Και δεν μπορώ να το πιστέψω! Έχουν και άλλοι γονείς fb αλλά όχι τέτοια ξεφτίλα! Το επόμενο βήμα είναι να βγάζει φωτογραφίες μπροστά στον καθρέπτη! Πολύ κακία ρε παιδί μου! Να προσέξω να μην δαγκωθώ. Και από κάτω "like" από τις κόρες και τους γκόμενους των κορασίδων που θέλουν να καλοπιάσουν την πεθερά. Διότι οι κόρες είναι και μπάνικες (εννοείται με γαλάζιους φακούς) και ματσό-νεόπλουτες! Ή μία εξ' αυτών έχει βγει και στο γυαλί ουκ ολίγες φορές! Μεγάλο κελεπούρι!  Τρέξτε να την προλάβετε!

Υ.Γ.1 Υποψήφιοι γαμπροί μην ξεχάσετε να κάνετε φίλη σας την πεθερά μαζί και like! 
Y.Γ.2  Εκτός από το γόνατο με έχει πιάσει και αυχενικό ή ψύξη. Γέρασα και δεν το κατάλαβα ή απλά αυτή η εξεταστική θα με ξετινάξει!
Υ.Γ.3 Πρέπει να ξεκινήσω να ασκούμε που και που γιατί έχω σκουριάσει.

7 σχόλια:

  1. Ένα θα σου πω: η Βασιλομήτωρ θέλει να της χαρίσω το παλιό μου πισί. Για να με διαβάζει λέει και να μην περιμένει από την αδερφή μου να της πει τι έγραψα. Της ξεκαθάρισα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Πού ξέρω γω τι μπορεί να κάνει; Μπορεί να βάζει όλη μέρα και να ακούει ζουζούνια, στρουμφάκια και μαζού εντ δε ζου τώρα που δεν παίζει άλτερ. Άσε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω έχω σκουριάσει γμτ!

    Υ.Γ Αυτό με τις σοκολάτες πια... και μερικοί να είναι εγκάθετοι και να στις φέρνουν καθημερινά για σε κάνουν βουβάλα επίτηδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω εσβησα το fb και ησυχασα. βεβαια ειχα μονο τους γνωστους μου ως "φιλους" αλλα κατι συμμαθητριες που μου το παιζουν ντιβες πραγματικα δεν τις αντεχα. τελος παντων, το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να κοιταμε τη δικη μας ζωη και να προσπαθουμε οσο περισσοτερο γινεται να απομακρυνομαστε απο τη σαπιλα αυτων των ανθρωπων.

    Αυτα! Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με σοκάρεις. είναι δυνατό να βαρελοποιηθείς από τις σοκολάτες;

    το κακό με όλες αυτές τις κυράτσες είναι που δεν έχουν καταλάβει ότι κανένας δεν ασχολείται μαζί τους. είναι ένας κύκλος όπως τη Μασονία. μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε και μόνοι τους βλέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κακίες showgirl :) πάντως το FB έγινε από ευλογία σε μάστιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Fb... εθιστική κακιά συνήθεια. Θα τη κόψουμε που θα πάει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δω τη μανα μου στο fb να ποζάρει ως αλλη Μονρο, και μετά επιτρέψτε μου να παω να πεθανω!

    Καλά τα λες κοριτσαρα μου! Αστε να το παιζουν ντιβες και να γελαμε λιγο οι υπολοιποι!

    Καλο διαβασμα με την εξεταστικη και καλο κουραγιο και επιτυχια.

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή