Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

It's me Roza again!

Κυρίες και κύριοι γεια σας και πάλι. Η μαμά, μου παραχώρησε το blog της μέχρι να τελειώσει με τα μαθήματα. Δεν είναι στα κέφια της. Δεν πάνε καλά οι εξετάσεις και έχει λίγο στεναχωρηθεί. Κάνω ότι μπορώ. Μέχρι και την αγαπημένη μου μπάλα της χάρισα αλλά εκείνη δεν έχει χαρεί και πολύ. Της και φιλιά δίνω, της κάνω και μουσουδιές. Προσπαθώ βρε παιδιά αλλά τίποτα. Έτσι είπα να της αλλάξω λίγο το blog μπας και χαρεί και εκείνη. Τι λέτε;
Θα την πάω και βόλτα για να ξεσκάσει λίγο.
Καλά το άλλο δεν σας το είπα... Βάλθηκε να πάρει μέρος σε μία έκθεση με φωτογραφίες και τριγυρνάει με την φωτογραφική και βγάζει γάτες! Γ Α Τ Ε Σ! Το φαντάζεστε; Μου χαλάει το όνομα στην γειτονιά. Δεν τολμώ να κυκλοφορήσω. Την πρώτη φορά που βγήκαμε με την φωτογραφική νόμιζα ότι ήταν για μένα. Αλλά εκεί που άρχισα να κάνω τις πόζες μου, εκείνη κυνήγαγε γάτες. Πολύ συγχύστηκα! Είχα σκοπό να της κρατήσω μούτρα αλλά την λυπάμαι. Της κάνει κακό η εξεταστική τελικά.

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε την κλήρωση

Υ.Γ. (ναι ναι και άλλο) Μου είπε να ανεβάσω και τις φωτογραφίες από την πρόκληση αλλά δεν προλαβαίνω. Έχω να πάω να εκτελέσω καθήκοντα μουσούδας


8 σχόλια:

  1. Υπέροχη ανάρτηση!Ακόμα χαμογελάω!Καλή επιτυχία σου εύχομαι στην εξεταστική και καλή επιτυχία στην έκθεση φωτογραφίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδί μου όμορφο εσύ!!!
    Μην παραπονιέσαι και μη ζηλεύεις...
    Δεν υπάρχει λόγος...
    Υπέροχες οι γατούλες, αστεράκι όμως κι εσύ!!!
    Να συνεχίσεις να κάνεις τα ναζάκια στη μανούλα, και να κάνετε κι οι 2 σας υπομονή κ' κουράγιο...
    Εξετάσεις είναι θα περάσουν...
    Φιλιά, κοριτσάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na 8umiseis stin manoula sou pos den einai to pio simantiko pragma stin zoi ta ma8imata i doulia....ktl...giati oloi mas suxna to ksexna me auto....ola auta vevaia einai aparaitita etsi pes tis na kanei upomoni....k na paizei ligaki mazi sou oste na ksexniete ligaki...me parea san esena sigoura 8a niosei sigoura kalutera!!!!!!!!
    se euxaristo pou perases apo to blog mou k gia to sxolio sou!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. HI There, Bert from America. It is nice to meet you although I am having trouble understanding your language, but most of the time pictures are better than words and I love your pictures.
    Bert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Ρόζα! Είσαι μια γλύκα, στο έχω ξαναπεί?
    Υπομονή μέχρι να τελειώσει η μαμά σου τα διαβάσματα
    και μετά θα πάτε μαζί για μπάνια. Κάνεις εσύ βουτιές στο νερό? Να έρθεις να γίνετε φίλες με τη Sushie που είναι μισή Δανή και μισή λαμπραντορίνα και κάνει τις πιο τρελές βουτιές!
    Φιλάκια πολλά και καλό ΣΚ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΡΟΖΟΥΛΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υou Rosa, again... me Zouzouna here!
    αλλα δεν καταλαβα τι αλλαγή έκανες, δεν εχω παρατηρητικότητα.
    Μην το δει η μανα και γινουμε *#)(*#()@ δω μέσα?
    καλα!
    η εξεταστική θα δειξει.
    Υπεμονή! και κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή